ZIMNÍ RADOVÁNKY V RADONICÍCH

11.01.2017 15:43

směr Radonice. Osádka vozu čítala celkem 4 odvážné a jako správní profesionálové jsme byli v poměru 1+1, pro neznalé, co hráč to jeden trenér. Přeci jenom jsme šli o kousek dál, a protože mé zkušenosti a pár certifikátů ohledně trenérství mě staví do role zkušeného, zvolil jsem se šéfkoučem s asistentem panem Svobodou v zádech a většinou i u kurtu. Osazení rolí hráček jsme po dlouhém a tvrdém konkurzu vyhrály: Káťa Svobodová a Malvínka Skrčená.

Radonice nás příjemně přivítaly hlaholem natěšených hráčů a hráček, pořadatelé vybrali vstupní daň a holky se vrhly do vírů turnaje. Přiznám se, že tento typ turnaje jsme zvolili hlavně z toho důvodu, že herečky, teda pardon hráčky se potřebují s ohledem na věk trochu turnajově rozehrát. Úroveň turnaje mi není známá, ale systém a výkony všech se nám moc líbili. Holky postupně roztály a přestaly se bát a mnoho vítězných bitev na badmintonových kobercích co znamenají svět vyhrály. My jsme moc neroztáli, a i přes to, že jsme odchovaní z ne černého, ale prý chladného Kladna jsme si díky úsměvům holek turnaj moc užili.

Výsledkově holky dopadly moc fajn, a to Malvínka ve smíšené kategorii chlapců a dívek skončila na krásném 9. místě a Kačka se dokonce dostala na dostřel nejlepších 3 a to tak, že skončila 4. Hezké bylo to, že si to holky užily a hned se ptaly, kdy zase pojedeme a my přijdeme a s námi naše rychlé rakety:).

Výsledky: https://www.sportcentrumradonice.cz/service/detail/turnaje?detailService=fz-forza-junior-cup

 

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno