VODA 2017 - POSLEDNÍ INFORMACE

21.05.2017 09:13

Tak již za necelý měsíc nastane ten dlouho očekávaný okamžik. Posádka našeho klubu složená z badvodáků a přátel klubu vyrazí na 5.ročník oblíbené klubové akce Titanik , aneb BaC na vodě. Složení posádek je již kompletní, trasa vytyčená, lodě i počasí objednané. Pro zdárný průběh akce je ještě nutné do vás nahustit nezbytný balík potřebných informací.

         Domovským přístavem je po roce opět tábořiště Kobylka v Liblíně. Sejdeme se v kempu v pátek 16.6. v odpoledních hodinách. Zkuste to zapíchnout v práci co nejdříve, abychom stihli koupání v Berounce. V sobotu nás naloží ráno autobus a odveze proti proudu na přísně tajné místo. Zde se nalodíme a přes divoké peřeje a smrtící jezy splujeme zpět do klidných vod domovského přístavu. Zahrajeme si celotáborovou hru, fotbálek, volejbal, zapálíme klubový oheň  přátelství a vykouříme dýmku míru. V neděli po snídani sbalíme stany a vyrazíme domů.

         Jak jsem zmínil, tak lodě jsou již objednané. Jediné co potřebujete s sebou jsou věci na kempování, lahev rumu a zelené pro Předsedu a Česílka a dobrou náladu.

         Nakonec chci všechny účastníky upozornit na uzavřený most přes řeku přímo v Liblíně !!!  Je tedy nutné přijet na Kobylku z druhé strany, než jsme zvyklí a tudíž počítat i s odpovídajícím časovým zdržením.

Všechny vás zdravím a ahóóóóój na Berounce

Česílko

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno