VELIKONOČNÍ NADÍLKA V MOSTĚ

19.04.2017 21:00

O velikonočním víkendu jsem vyrazil společně s Áďou, Verčou, Vojtou a Danem do nedalekého Mostu na GPB U19. Turnaj tradičně odstartoval mixem, kde jsme s Kačkou Mikelovou z Prahy narazili v druhém kole na Vojtu a Áďu. Ve třetím setu měli  Áďa s Vojtou 3 matchbally, ale nedokázali je obrátit k vítězství a zápas skončil 25 : 23 v náš prospěch. S Kačkou jsme se probojovali až do nedělního semifinále, kde jsme nedokázali najít zbraň na pražský pár Waler a Kuželová.

V singl se jen jednomu z nás podařilo projít prvním kolem. Verča v prvním kole porazila poprvé Šárku Vláškovou a ve druhém narazila na Kačku Mikelovou, s kterou odehrála vyrovnaný třísetový zápas. Podobně na tom byl i Vojta, kterému vítězství nad pardubickým hráčem Michalem Grandem uteklo jen o vlásek a já to projel s Adamem Kostrhunem.

V deblu bohužel Verča s Áďou nedokázali porazit pražské hráčky Petru Janošovou a Radku Šilhavou. Já s Vojtou jsme se probojovali přes první kolo a turnaj jsme zakončili pěkným třísetovým zápasem proti hráčům Abraham – Twardzik, z kterého jsme si odnesli i ponaučení, že rakety mají být nahoře :)

Děkujeme tréňovi za odvoz, rady a hlavně jeho trpělivost, kterou s námi ještě pořád má.

Doufám, že bude v Liberci s našimi výkony o trošku spokojenější.

autor: Miguel

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno