TURNAJOVÝ SPECIÁL ZÁŘIJOVÝ

17.09.2023 21:47

Od 1.9.2023 do 10.9.2023 absolvovali naši hráč celkem 5 turnajů. Hned 1 zářijový víkend jsme ve 2 polovinu sezóny odstartovali na tradičním turnaji GPA dospělých v Benátkách nad Jizerou. Zde startovali celkem 3 zástupci – Malví Skrčená, Jan Altera a Michal Morávek. Malví se spoluhráčem Jakubem Raškou hráli kvalifikaci mixa a 2 těsně prohrané koncovky znamenali konec v soutěži. Dobré bylo, že ve hře zaznamenali posun díky letní přípravě. Do hlavní soutěže prošel po úspěšné kvalifikaci Honza ve dvouhře a tedy celkem 3 disciplíny jsme měli zajištěné na sobotu. Nejprve nastoupil Honza do singla, kde bohužel nedokázal najít recept na hru soupeře a skončil v 1.kole. Malví makala na maximum a byl z toho krásný zápas na 3 sety, ve kterém si vypracovala 1 matchball. Nervozita z možného vítězství svázala v koncovce ruce a na soupeřčinu stranu se napilo trocha štěstí, kdy konec v turnaji po stavu 22:20 ve 3 setu. Posledními zástupci v soutěži byli M. Morávek s J. Alterou, kteří prošli do 2 kola, kde po nátlakové hře soupeřů jejich pouť také skončila. Z turnaje jsme si přivezli přeci jen 1 hlavní cenu, a to za nejmladšího účastníka v hlavní soutěži – Malví Skrčená.

V neděli jsme pořádali 2 turnaje kategorie C – U15 a U19. Zde jsme měli početné zastoupení – N. Skrčený, B. Kopecká, M. Brož, V. Širmer, M. Skrčená, K. Jonášová, V. Jonáš, Š. Kruncl a J. Svoboda. Naši hráči turnaj rozehráli perfektně a letní příprava nese své ovoce. N. Skrčený v kategorii U15 získal 3 medaile (2x bronz a 1x stříbro). Lépe ve vyšší kategorii dopadla Malví Skrčená, která získala o 1 medaili méně, ale o to cennější 2 zlata. Další medaile získala Klárka Jonášová – 1x zlato ze 4hry a 1x bronz ve dvouhře.

Druhý zářijový víkend se konal turnaj GPA v kategorii U17 v pražské Vinoři. Zde se sjela špička z ČR a my měli 1 zástupkyni – Malví Skrčenou. Startovala ve všech disciplínách a dařilo se ji na výbornou, tedy bronzovou 1. Ve smíšené čtyřhře společně s Jakubem Raškou a ve čtyřhře dívek s Terezou Czajovou prošli do nedělních semifinále. Soupeři v semifinále byli lepší, ale to nic neubírá na úžasném výsledku 2 3. míst na tomto turnaji.

Výsledky nás motivují do další práce a mohou být inspirací i pro ostatní členy našeho klubu a případně pro zájemce o vstup do našeho závodního klubu.

Děkujeme za podporu Město Kladno, Victorsport.cz, NSA a klubu. Velké díky také fanouškům, kteří nás celou dobu podporovali, bez vás by to nešlo.

Výsledky:

GPC U15

GPC U19

Benátecký pohár

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno