TURNAJ DO ROZTRHÁNÍ TĚLA I.GPB U19

15.09.2014 17:37

První turnaj kategorie U19 „B“ nás zavedl na kurty pražského klubu TJ Astra ZM. Právo startu na tomto typu kategorie měli za naše modrobílé barvy Olda Pokorný s Jovčou Skrčenou. Do turnaje vstupovali v nové pozici a to nasazených hráčů. Olda se z touto zkušeností doslova pral a výsledek bohužel zůstal za očekáváním. Dobrý výkon podal Olda ve čtyřhře chlapců společně Romanem Dokládalem. V prvním kole potrápili pozdější finalisty a nechybělo moc k vítězství.

Jovča předvedla perfektní výkon a postupně se probojovala do finále dvouhry dívek i finále čtyřhry dívek. Ve dvouhře se ji podařil husarský kousek odvrácením matchballu v semifinále a otočení celého utkání s postupem do finále. Nejprve smolně se spoluhráčkou Katerynou Vatashchuk prohrály finále čtyřhry dívek. Smůly bylo vybráno mnoho, když si v prvním setu zvrknula kotník a nemohla již pokračovat v oblíbené taktice vítězství až ve druhém a třetím setu.

Celkový pohled na turnaj a obzvláště výkon Jovči je pozitivní. Takticky dobře zvládnutý turnaj a získané body pomohou k postupu na turnaje kategorie „A“.  Velká gratulace za předvedený výkon.

 

Výsledky: zpracovane-vysledky-gp B U19Astra.xls (96768)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno