SUMÁŘ DRUŽSTEV I JEDNOTLIVCŮ

08.03.2024 08:53

Poslední víkend únorový jsme si dali dvoj boj družstevníků. V sobotu 24.2.2024 v pražské Vinoři hrál „B“ tým další kolo 2. regionální ligy. Poprvé v sezóně tým startoval v plné síle a na výsledcích to bylo znát. Povolali jsme naši polskou posilu Jacka Kolumbájewa, který byl základem výher nad BK Radotín Praha „B“ v poměru 6:2 a proti TJ Astra Praha „B“ jsme brali výhru 5/3. Tým tak tím položil dobrý základ v bojích o udržení v soutěži. V neděli náš „A“ startoval v 1. lize v posledním kole základní části. Oproti „B“ byl „A“ značně oslaben o polské posily, které hráli své domácí mistrovství jednotlivců. Tým byl doplněn o juniory a jednoho veterána a vrhl se do bojů. V tomto kole jsme potřebovali uhrát co nejvíc vítězných utkání, tedy max prohra 5/3. V obou utkáních jak proti domácí Astře i nájezdníkům:) z TU Liberec jsme tam nechali vše a i přes 2 prohry v poměru 5/3 se nám povedlo postoupit do play-off. Celý tým podal maximální výkon s velkou bojovností a těšíme se na play-off, ve které s námi již nastoupí naše polské posily. Zajímavostí je skutečnost, že naše polaská ekipa na svém domácím šampionátu získala 2x zlato a 1x bronz, asi dobrý klub.

Březnový začátek turnajového měsíce jsme pořádali turnaj kategorie GPC U15 a U19. K nám na Kladno se sjelo na 50 hráček a hráčů, kteří hráli až peříčka lítala. Je dobré vidět startovat na turnajích další členy klubu než jen naše stálice. Naše stále „hvězdičky“ opět předvedly svou šikovnost v párových disciplínách, ve kterých Natík Skrčený s Pavlem Smilem (Ústí nad Labem), Štěpán Kruncl s Matějem Červenkou (BK Králův Dvůr) a Malví Skrčená s Luckou Šuhajovou (BO chance Ostrava) vyhráli 4 hry a Kája Charvátová a Sopfia Mikolášová přidaly ještě stříbrnou a bronzovou medaili, také ve čtyřhře. Po jarních prázdninách pěkná porce zápasů a gratulace všem medailistům jistě patří po právu.

Gratulace k výsledkům a co na to „profesor?“, super propagace našeho klubu.

Děkujeme za podporu Město Kladno, Victorsport.cz, NSA a klubu. Velké díky také fanouškům, kteří nás celou dobu podporovali, bez vás by to nešlo.

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno