ZVEME VÁS NA MČR VETERÁNŮ

28.05.2019 08:56

Vážení přátelé,

vítáme Vás v rubrice Mistrovství ČR seniorů v badmintonu, které se uskteční 8. června 2019 v kladenské Sportovní hale. Zde jsme již uspořádali několik významných badmintonových akcí, mimo jiné Finlandia Cup, tedy Mistrovství Evropy juniorů B, nebo mistrovství republiky různých kategorií. Věřím, že se mezi účastníky MČR seniorů najdou i pamětníci nebo dokonce účastníci těchto akcí.

Toto mistrovství je součástí oslav padesáti let badmintonu na Kladně. Do kladenské sportovní haly by mělo dorazit kolem osmdesáti až stovky veteránů z celé republiky. Důležité budou i výsledky, protože nejlepší borci se kvalifikují na světový šampionát veteránů, kde už bude obrovská konkurence, protože tam jezdí i hráči, kteří ještě absolvují klasické závody na světovém okruhu.

Hráči budou rozděleni do několika kategorií: nejmladší senioři mají 35 a více let, další kategorie jsou rozfázovány až do 70 let a víc. Zvlášť budou hrát muži a ženy, a to ve všech disciplínách, čeká nás tedy hromada zápasů.

Přejeme tedy všem hráčům, organizátorům i divákům dobrý sportovní zážitek s hráči, kteří pamatují historii českého, a tedy i kladenského badmintonu.  

Za pořadatelský tým

Jiří Modlinger

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno