ROZHOVOR S MARTINOU VACKOVOU

08.04.2014 10:17

Máme to štěstí, že v týmu s námi hraje současné královna českého badmintonu a tím je Martina Vacková, která je momentálně na prvním místě žebříčku ve dvouhře žen.

Martina Vacková

Monča a Martina v kterém pak roce to bylo..:)

Ahoj, za námi je základní část Extraligy a úspěšně zvládnuté čtvrtfinále proti černému koni soutěže USK Plzeň. Jak hodnotíš základní část a samotné čtvrtfinále?

Základní část byla velice vyrovnaná, překvapil mě sestup Dobrušky a náš postup do play off. Na začátku sezóny bych si netroufla tvrdit, že se nám něco takového povede.Čtvrtfinále mělo fajn atmosféru, všichni jsme byli velice nervózní,ale nakonec se nám to podařilo.

Podařilo se nám na soupeře dobře připravit ve čtvrtfinále, loňský nápad s neholením tváří se osvědčil. Co z tvého pohledu udělalo to, že vcelku nový tým se stmelil a ve čtvrtfinále předvedl asi nejlepší výkon?

Asi to bude tím, že ve svém týmu máme samé fajn lidi a o zábavu zde není nouze.

Máme před sebou finále soutěže. Je to tvé první finále, případně pokud ne vzpomeneš si kolikáté a na které nejraději vzpomínáš?

Myslím, že je to mé třetí, možná čtvrté finále, podruhé v dresu Kladna. Nejraději vzpomínám na to loňské, protože si to ještě pomatuji :)

Všichni se nás ptají na ambice, často odpovídám, že si chceme dobře zahrát a nechat na kurtu vše, jak to vidíš s našemi ambicemi a jakou jsou tvoje vlastní ambice na tento turnaj?

Ambice na vítězství určitě nemáme, ale máme ambice si toto finále pořádně užít a udělat vše proto, abychom se nemuseli za náš výkon stydět.

Celý rok se snažíme vymýšlet různé zajímavosti a drobné upoutávky na naši domácí nejvyšší soutěž. Jak toto vnímáš? Vyhovuje ti z mého pohledu utajovaná prezentace našeho klenotu ČBaS a někdy i ze strany samotných aktérů, nebo vnímáš pozitivně naší snahu o oživení a zpestření marketingu BaC Kladno?

Myslím, že když se něco dělá v míře, je to vždy pozitivní a osloví to určitě několik fanoušků.

Máme před sebou semifinále, ve kterém se střetneme s obhájci a velkým adeptem na titul. Jaká je motivace pro Tebe a jak to vidíš s námi letos?

Nezranit se a předvést pro diváky zajímavé utkání.

Mám pro vás připravené překvapení pro zvýšení výkonu, zkusíš uhodnout jaké?

Už teď se bojím a těším zároveň, ale opravdu netuším, co vymyslíš tentokrát.

Na co pozveme naše fanoušky, bez kterých by to nešlo?

Přijďte se podívat na tým, který sice není sestaven z velkých hvězd, ale ukáže vám, jak vypadá týmový duch a bojovnost.

Díky a hodně štěstí od soboty 12. 4. do neděle 13. 4. 2014.

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno