ROZEBĚHNUTÍ NOVÉHO ROKU V OKU TÝMŮ DRUŽSTEV DOSPĚLÝCH

08.01.2024 13:34

První víkend nového roku 2024 se rozeběhla další kola soutěží dospělých. Nejprve v so 6.1.2024 jsme na domácích kurtech pořádali 3. kolo 2. regionální ligy. V prvním utkání jsme nastoupili proti průběžně 2. týmu soutěže So Radotín „B“. V tomto utkání se bojovalo o každý bod a míček a jak bude celé střetnutí vyrovnané ukázal hned 1 zápas v mixu. Během tohoto utkání se odehráli další 3 utkání, kdy zápas trval bez mála hodinu. Bohužel tento první bod šel na stranu soupeře, ale znáte to, kdo vyhraje….to až dále. Každým dalším zápasem se přelévalo skóre z jedné na druhou stranu. Posledním 8. zápasem byla ženská 4hra. Naše hráčky prohrály 1. set, to však v ženské 4hře nic neznamená. V dramatických koncovkách 2. a 3. setu naše hráčky udržely nervy a vyhrály. Tato veledůležitá výhra znamenala pro náš tým remízový bod, který má hodnotu zlata v dlouhodobém horizontu soutěže. Druhé utkání nám do cesty postavilo soupeře SK Prosek Praha D a zde jsme šli jednoznačně za vítězstvím. Po výborných výkonech a silném charakteru v boji za vítězstvím před velice početným publikem (sčítací komise se shoduje na přesném čísle 20 fanoušků + 2 psi) se povedlo zvítězit 7:1 a to od vítězství 8:0 chybělo vyhrát 1 výměnu. Úžasné představení všech členů týmu, realizačních týmů a až kapitánovi Vojtovi nebude do přípravy mluvit předseda, který tým připravoval na jiné soupeře, tak budeme ještě lepší.

V neděli hrál náš „A“ tým 3. kolo 1. ligy. Hráli jsme na půdě Národního badmintonového centra a za soupeře jsme měli SK Hamr Praha A a BA Plzeň „B“. Tým byl v jiném složení z důvodu zranění a studií. Nasadili jsme hráčku z „B“, která měla po sobotě v nohách 10setů – Malví Skrčenou, která se rve o své místo v sestavě. Nejprve jsme nastoupili proti mladému hamerskému týmu, kde jsme po soustředěném výkonu zvítězili 6:2 a čekal nás nepříjemný domácí výběr. Nic jsme neponechali náhodě a celý tým makal na 100% a byla z toho výhra 7:1 pro nás. Je zde potřeba vyzdvihnout všechny hráče, ale absolutorium si zaslouží Robert Cybulski za svůj výkon ve dvouhře (kterou hraje jen výjimečně u nás na lize), profesor Ondra Běhounek za koncentraci ve 3 setu 1. dvouhry a Malví Skrčená, která si výborným výkonem a ziskem 2 bodů pro tým svou nominaci zasloužila. Čeká nás závěrečné kolo základní části a uvidíme, jestli se nám povede dostat do play-off. Výsledky naleznete zde a i přesto, že máme nejvíce vítězství a nejméně remíz, se nacházíme nelogicky na 2. místě….. a co na to Jan Tleskač?

Zde máte odkaz na hlasování o tom, kdo bude hráčem sezóny, budeme rádi, když se zapojíte do hlasování.  

HLASOVÁNÍ

TABULKA "A"

TABULKA "B"

Děkujeme za podporu Město Kladno, Victorsport.cz, NSA a klubu. Velké díky také fanouškům, kteří nás celou dobu podporovali, bez vás by to nešlo.

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno