PODZIMNÍ KJC 2017

15.10.2017 20:10

Neděle 8.10.2017 a podzimní čas nás zavál na letošní poslední Kladno Junior Cup. Toto podzimní kolo přiválo do haly necelou 50tku malých badmintoňat. Ta se střetla v kategoriích od U9, přes U10 až po U11. Zajímavým jevem se stalo, že kategorie U9 kluci byla nejobsazenější. Tyto turnaje přinášejí neopakovatelnou atmosféru, slzy smutku z prvních proher a neuvěřitelně zářivé oči štěstí při prvních vítězstvích. Tyto turnaje pořádáme neuvěřitelných 14 let a pokaždé nám přinesou nové zážitky a zkušenosti. Snažíme se malé badmintoňata a jejich rodiče naučit vzájemnému respektu, ohleduplnosti, a především se snažíme připravit turnaj, ze kterého odjíždějí spokojeni. Letos jsme zavedli novinku, která se velice osvědčila, a to byla soutěž o skokana/skokanku turnaje. Ti soutěživí se do soutěže o nejvíce přeskoků přes švihadlo po dobu turnaje zapojili a byla to radost pro nás všechny. Nejvíce přeskoků zvládly holky ze Super Stars Most. Radost nám udělali naši svěřenci, kteří se do skokana turnaje zapojili všichni.

Kladenské barvy v turnaji reprezentovali: Natík, Liduška, Sam, Kristiánek, Kubík, Mavínka, Eliška, Eliška Č a Evička.  Všichni zahráli na co v současnosti mají a bojovali statečně a podařilo se získat i nějaké ty medaile. Eliška Č. zvítězila v kategorii U10, Malvínka získala 2. místo v U11, Liduška 2. místo v U9. Je vidět, že kluci budou muset začít trochu více trénovat, aby holkám stačili.

Poděkování patří všem, co přidali ruku k dílu, především manž. Skrčeným, Haničce, Mirče a rodičům, kteří se nestyděli pomoci. Také díky patří paní Janě Tůmové za dodání diplomů.

Ceny a medaile předány a uvidíme se na jaře 2018.

A to nej na závěr, pro měsíc září je pořadí skokanem (1min) této tréninkové skupiny Klárka Jonášová (167), druhá je Malvínka Skrčená (160) a třetí Alžbětka Kopernická (138), tak uvidíme, jestli v říjnu budou na stupních vítězů změny.

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno