MOST MĚSTO UHLÍ A TAKÉ DRAHÝCH KOVŮ

12.02.2024 11:38

V sobotním dni LP 10.2.2024 vyrazili směr Most 2 naši zástupci – Kája Charvátová a Natík Skrčený, oba bod drobnohledem vedoucího na turnaji Jana Charváta. Po ranním zjištění, že ty míče fakt nevzali dojeli do severočeského Mostu na turnaj GPC kategorie U15. Natík s Kájou se vrhli na svém 1 společném turnaji do mixu a vrhli se střemhlav, až z toho byl skalp 1. nasazených s dokráčeli si pro bronzové medaile. Výborný začátek turnaje a loďvedoucí Jan, směřoval své nábadníky k dalším dobyvačným úkolům. Druhé úspěšné tažení proběhlo ve dvouhrách. Kája i Natík po boji došli do semifinále, kde se rozhodli na chvíli zakotvit a sebrali si tedy již druhé bronzové medaile. Vrcholem turnaje byly čtyřhry, ve kterých po boku svých spoluhráčů nejprve Kája došla pro 3 bronzovou medaili. Natík se rozhodl, že dost bylo bronzu a se spoluhráček K. Bíbou rozstříleli své soupeře tak, že až brčka z „košíčků“ lítali a celý turnaj vyhráli.

Gratulace k výsledkům a co na to „profesor?“, super propagace našeho klubu a děkujeme J. Charvátovi za úžasné badecovedení na turnaji:).

Děkujeme za podporu Město Kladno, Victorsport.cz, NSA a klubu. Velké díky také fanouškům, kteří nás celou dobu podporovali, bez vás by to nešlo.

VÝSLEDKY: www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=4baf7bba-b97b-4f83-a24a-78c99a220706

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno