MOST 2017

07.06.2017 20:31

První polovina roku se nám blíží ke konci a pro nás to znamenalo účast na posledním turnaji dospělých. V počtu 5 kousků jsme vyrazili na prohlídku posunutého kostela z důvodu těžby. Kdo doteď neví, dáme další nápovědu a tou je – hrad Hněvín, pokud stále ne, tak prozradíme, že jsme vyrazili do Mostu. Výprava početná, očekávání veliké a jak to celé dopadlo?

Dobře, někteří zjistili, že vyhlížet čtvrtfinále před odehraným kolem je hodně předčasné, jiní zjistili, že se dá hrát i disciplína, kterou ráda nemám a dokonce, že ji umím zahrát, další zjistil, že fyzicky náročné zápasy hrát můžu, pokud ještě můžu, někteří zjistili, že když mám na své půlce dobrého parťáka, tak se dá otočit jakékoliv skóre, některé zjistily, že se dokážou držet pozici, ať se děje, co se děje a někteří zjistili, že je to stále baví :).

Olda Pokorný dokázal zúročit poslední dobrou přípravu a prošel poprvé přes 3. kola ve dvouhře mužů, Áďa Srbová s Verčou Čihákovou došly do čtvrtfinále, Dan Skrčený s Markem Tellerem došli do semifinále a Miki Morávek si došel pro kebab, protože se tak těšil na to čtvrtfinále, až skončil hned v 1. kole.

Poslední turnaj dospělých se povedl a teď nás čekají ještě 2 turnaje, zasloužený odpočinek a pořádná dávka letní přípravy.

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno