MČR U17 2X ČTVRFINÁLE

08.11.2017 18:44

     Na Mistrovství České Republiky v kategorii U17 se od nás vypravili čtyři hráči ve složení: Vojta Volf, Michal Morávek, Honza Altera a Verča Čiháková. Po zahajovacím ceremoniálu se začalo hrát. A jak to na turnajích bývá, začínalo se smíšenou čtyřhrou.

     V této disciplíně se nikomu nevedlo dobře. Verča a Honzík hráli proti páru Fürst-Štěříková. Bohužel nestačili odolávat jejich výkonu a tak prohráli. Další hrál Michal, který se svou spoluhráčkou Kačkou Mikelovou z Radotína uhrál spoustu skvělých výměn, ale i tak to nestačilo a proti páru Matula-Studená prohráli.

V singlu nastoupil Michal, Vojta a Verča. Vojta nastoupil v prvním kole na moravského hráče Lukáše Franka, kterého nedokázal porazit. Verče se také ve dvouhře moc nezadařilo. Hned v prvním kole ve dvou setech prohrála nad hráčkou Marii Sudenou. Michal nastupoval jako 5-8 nasazený. Po prvním volném kole porazil Štěpána Tichého. Ve čtvrtfinále opět podlehl budějovickému hráči Honzovi Janoštíkovi.

V deblu se klukům také moc nezadařilo, hned v prvním kole prohráli nad párem Tichý – Mráz. Verča, která hrála debl s Kačkou Líbalovou  z Liberce si zahrála pěkný třísetový zápas. Bohužel ale dvojici Coppenolle – Růžičková nedokázali porazit.

Vojta a Michal

Šampiony dělají jednotlivé střípky, které je potřeba poskládat, na tomto MČR jsme je začali hledat:)

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno