LETNÍ PROVOZ BADMINTONOVÝCH KURTŮ 2016

23.06.2016 07:52

Nejprve bychom rádi poděkovali všem návštěvníkům z řad badmintonové veřejnosti, kteří nás navštěvují. Velice si vážíme, že jste si vybrali naše zařízení pro trávení volného času. Od září pro vás bude připravena řada zajímavých novinek, které jsou spojeny i se získáním mezinárodního certifikátu pro výuku badmintonu. Budou připraveny turnaje pro neregistrované a další novinku vám představíme ve druhé ½ srpna.

V tuto chvíli nás čeká omezený provoz pronájmu badmintonových kurtů a věříme, že i vy postupně naberete chuť a sílu pro další badmintonová utkání, která nás společně čekají od září. Do konce června budou hodiny pro veřejnost upraveny a budeme fungovat ve zkráceném režimu – Pondělí až čtvrtek. V měsíci červenci bude kompletní uzavírka haly v termínu od 1.7.2016 do 17.7.2016. Od 18.7. 2016 bude provoz upraven v prázdninovém režimu a to termíny Úterý, Středa a Čtvrtek. Přesný rozpis volných termínů bude zveřejněn v sekci pronájem a přímo v on-line rezervaci. V průběhu prázdnin se ještě objeví termíny, kdy bude hala kompletně uzavřena a to z důvodu oprav a zkrášlení prostor, děkujeme za pochopení. Protože si svých klientů vážíme, tak jsme na léto připravili AKCI NA PRONÁJEM A TO JEDNOTNOU CENOU 150Kč/hodina. Pro klienty, kteří mají permanentku platí, že se jim automaticky prodlužuje termín o 2 měsíce, tak aby i oni mohli využít tuto LETNÍ AKCI. Akční cena pronájmu bude platit od 18.7.2016 do 31.8.2016. Objednávat kurty můžete zde: https://www.supersaas.cz/schedule/BaC_Kladno/Kurty.

Od září nás čeká nová sezóna a rozhodli jsme se i nadále držet naše ceny, tzn. jednorázový pronájem kurtu 200Kč/hodina a v případě zakoupení permanentky na 10h je cena této permanentky 1.600Kč.

Těšíme se na další společnou sezónu s vámi a v případě, že si chcete zpestřit léto badmintonem, tak v neděli 7.8.2016 nás čeká nový projekt, který vám brzo představíme.

Za celý tým BaC Kladno, vám přeji krásné letní prázdniny.

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno