LETNÍ PŘÍPRAVA

02.09.2023 15:00

Naši hráči i o letošních prázdninách nezaháleli a připravovali se na sezónu na mnoha soustředěních.

V rámci partnerství mezi naším klubem a badmintonovým klubem z francouzského města Bourbon Lancy jsme uspořádali společné soustředění. V tomto krásném městě jsme strávili 16 dní, plné badmintonu, atletické přípravy, a především poznáváním úžasných lidí a jejich města. Bylo to perfektní soustředění plné přípravy a za rok doufáme v další pokračování.

Naši hráči byli na soustředěních v Kralupech nad Vltavou, Rumburk, Hradec Králové, a to nej na závěr bylo naše domácí soustředění. Letos již po 3 jsme byli v domácím prostředí probíhala herní příprava. Letos jsme měli pro naše účastníky úžasné zpestření v podobě návštěvy trenéra malajského trenéra Nicka. Úžasný sportovní zážitek, děti makaly naplno a profi přístup trenéra byl pro trénink obohacením i pro trenéry. V rámci programu jsme si udělali výlet na kolech do penzionu @livanec na úžasné lívance a jiné dobroty. Poděkování patří Lucce Skrčené za hodinu jógy. Příjemné setkání bylo v restauraci Na Garážích s prvním předsedou klubu panem Josefem Mikovcem.

Vše proběhlo ve velkém tempu s maximálním zatížení a velká pochvala pro hráče, trenéry a strašidla, která připravila noční bojovou hru.

Děkujeme za podporu Město Kladno, Victorsport.cz, NSA a klubu. Velké díky také fanouškům, kteří nás celou dobu podporovali, bez vás by to nešlo.

Foto najde zde - FOTOREPORT

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno