KRÁLOVNY A KRÁLOVÉ PRO LETOŠNÍ ROK

17.05.2017 21:04

Poslední kolo Kladno junior Cupu přineslo rozluštění zajímavé tajenky, která nám prozradila letošní vítěze celého seriálu. Krásné jarní počasí vylákalo řadu hráčů mimo tělocvičny, ale ti nejvěrnější se rozhodli vstoupit na kolbiště a pokusit se vybojovat nejcennější vavříny. Nejmenší kategorie svedla dohromady 4 hráče a naši nejmenší Natík s Liduškou si vybojovali v posledním turnaji 2. místo pro Náťu a 3. místo pro Lidušku. Díky těmto medailovým umístěním se stali v kategorii do 9 let vítězi.

Starší kategorie měla velké zastoupení a chlapecké části hájili naše barvy bratři Štěpán a Tomáš Krunclovi a Vašík Jonáš. K zajímavému střetnutí došlo mezi dvojčaty Štěpánem s Tomášem, kteří se spolu utkali o 3. místo v tomto kole. Šťastnější byl nakonec Tomáš, který skončil na 3. místě. V celkovém hodnocení se podařilo skončit na 2. místě Vašíkovi Jonášovi, a to i přes to, že poslední kolo ho nezastihlo v nejlepší formě.

V dámské části čelily soupeřkám kladenské bojovnice Klárka Jonášová, Eliška Jantošovičová a Malvínka Skrčená. Klárka bojovala statečně a bylo z toho 6.

místo. Eliška si udělala radost posledním zápasem turnaje, ve kterém se jí podařilo zvítězit. Malvínka se poctivě připravovala a měla jasný plán, a to celý turnaj vyhrát. V základní skupině předváděla svoji bojovnost a podařilo se jí postoupit do finále, kde na ní čekala tradiční soupeřka Eliška Čiháková. Holky si svá vítězství a prohry střídají a opět ukázaly, že přes to, že jsou kamarádky, tak na kurtu chtěly vyhrát obě. Zápas to byl krásný a Malvínka si šla za svým snem, a to především ve 3 setu, kdy otočila nepříznivý stav 13/19 na 20/19. Bohužel se jí nepodařilo matchbally proměnit a musela se spokojit s 2. místem. Vše si ale vynahradila tím, že celkově se jí podařilo v seriálu zvítězit a užila si naše tradiční pasování na královnu ročníku 2017.

Rád bych všem poděkoval za dobrou reprezentaci klubu, partnerům za ceny do turnaje a těšíme se na další ročník.

Výsledky: vysledkova listina KJC 2017 3.kolo.xlsx (21867)

autor: Dan

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno