Kladno Junior Cup 2014 - 2.kolo

05.05.2014 10:30

Tak je za námi druhé kolo Kladno Junior Cup 2014 a našim zástupcům se v něm dařilo jako na houpačce. Zatímco Adéla Schořová bez větších problémů dokázala kategorii U11 vyhrát, Martina Suchánková skončila až na jedenáctém místě. Zatímco Pavel Hrubec s Radkem Janošovem svedli úžasnou bitvu o třetí místo kategorie U11, Honza Altera v téže kategorii neuspěl ani v souboji o místo sedmé. Zatímco Lukáš Bystřičan předvedl v kategorii U10 životní výkon a vybojoval báječné páté místo, Adélce Hnízdilové nedovolila nemoc ani se turnaje zúčastnit. Vendulka Srbová s Terezkou Šímovou bojovali v nejmladší kategorii U9 jako lvice, ale na lepší než 8. respektive 9. místo to nestačilo. Ale popořádku. Adéla po sobotním výprasku na MČR U13 si alespoň částečně napravila reputaci, a bez ztráty setu si dokráčela k vítězství v kategorii U11.

 Ve stejné kategorii se Martina Suchánková trápila a trápila, až se dotrápila k jedenáctému místu. Na její hře je vidět turnajová nerozehranost. S přibývajícím časem se její výkon zlepšoval, ale to již bylo pozdě. Chce to prostě jezdit po turnajích a hrát a hrát. Radek odehrál velmi slušný turnaj a nedá se mu nic moc vytknout. Škoda, že se v zápase s Petrem Nejedlým paní Štěstěna v obou koncovkách přiklonila na stranu soupeře. V bitvě o třetí místo ho pak zradil kotník a musel zápas i po vyhraném prvním setu vzdát. Pavel doplatil na nepřipravenost v prvním setu prvního zápasu. Ztráta tohoto setu ho stála možnost bojovat o turnajové vítězství. Jinak zahrál velmi slušně, a jako jediný dokázal vzít set i dosud suverénnímu Paterovi. Honza, stejně jako Pavel, prohrál hned první set svého prvního zápasu, což jej rozhodilo, a už se z toho nevyhrabal. Nadále ztrácel nervy a hlavně body s papírově slabšími hráči, ze skupiny šel až za čtvrtého místa, a nakonec prohrál i zápas o sedmé místo. Třeba se příště po ránu lépe rozehraje a dá si více záležet na vstupu do turnaje.

V kategorii U10 jsme měli mít dva zástupce, ale prokletí letošní sezony pokračuje i nadále, a tak Adélka místo se soupeřkami bojuje s nemocí. Přejeme brzké uzdravení. Lukášovi tedy nezbývalo nic jiného, než bojovat za dva. A asi to tak skutečně bylo, protože předvedl výkon, na jaký u něho nejsme zvyklí. Nakonec z toho bylo skvělé páté místo. Velká pochvala. V nejmladší kategorii jsme měli ve hře Vendulku a Terezku. Pro ně to byl hlavně sběr zkušeností, a to se doufám povedlo. Mezi mnohem zkušenějšími hráčkami nakonec skončili na osmém a devátém místě. Bude to chtít odehrát ještě hodně turnajů, než se začnete výrazněji prosazovat, tak jen vydržet.

Zde si můžete prohlédnout, jak se promítlo toto kolo do celkového pořadí:  KJC 2014 pořadí 2.xlsx (16129)

Jen pro pořádek připomínám, že na finálové kolo bude pozváno deset nejlepších hráčů a hráček z každé kategorie, a svou účast musí potvrdit!!!   

Na závěr nesmím zapomenout poděkovat všem rozhodčím z řad starších hráčů klubu a všem rodičům, kteří se na organizaci tohoto turnaje podíleli.

 

Marek     

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno