INFORMAČNÍ SPECIÁL II.

22.04.2014 13:49

Připomínám všem členům klubu, že proběhla poslední lhůta pro úhradu členských přípspěvků. Žádám všechny o kontrolu a uhrazení do konce tohoto týdne. Pokud tak člen neučiní, nemá nárok na tréninkové hodiny a čerpání bonusů.

K dnešnímu dni je potvrzen termín letošního soustředění - 9.8.-16.8.2014 Sport areál Rumburk. Během tohoto týdne sdělíme informace o přesné ceně. Pokud jste si ještě nerezervovali místo, je zde poslední možnost. Zde si můžete prohlídnout celý areál: www.sportlifehotel.cz

Dále nás čeká další společný výlet a jako každý prvok, tak i naš vodník česílko pomalu vylézá na pevninu a zde vám o tom přináší zprávu:

Berounka vs  Holany

Počasí se nám trošku zbláznilo a tento způsob jara zdá se býti prozatím poněkud nešťastným. Ať se snažím, jak se snažím vody v potocích, řekách i rybnících kvapem ubývá a pokud se nestane zázrak, anebo alespoň týden nezaprší ,tak aby se jeden bál ,že mu uschne šos. A to by také mohl být konec Česílka v Čechách. Ale i když to můj šos přežije bez úhony, tak plánovaná akce Titanik zdá se být poněkud ohrožena. Plavidlo s tolika členy badvodáků by mělo se svým ponorem při momentálním průtoku řeky Berounky opravdu potíže a Já bych nerad, aby se vám prášilo za pádly, neboť jsem na prach alergický. Z toho důvodu jsem se rozhodl zvážit náhradní variantu, jelikož akce Titanik 2 nebude za žádných okolností zrušena, jen je třeba v případě nízkého průtoku řeky Berounky, přemístit plavidlo do hlubších vod. Po dlouhém hledání nakonec objevila moje nejšikovnější štika klidné místo v severních Čechách. Místo jako stvořené pro uskutečnění naší akce. Jedná se sice o rybník – tudíž vody stojaté, ale podle hesla „jaký si to uděláš, takový to máš“ se i zde dá prožít báječný víkend plný legrace, zábavy a her.

Při pouhém nastínění mého náhradního plánu na radě starších našeho klubu se někteří z členů rady pro tuto náhradní variantu nadchli natolik, že již skoro Titanik na Berounce potopili s předstihem.

Žijeme v zemi demokratické a to mě vedlo k vyhlášení ankety – hlasování o místo konání akce Titanik2. Času je dosti, ale bude lépe vědět ještě s předstihem, kam se letos v polovině června naše početná základna vydá. Proto moji milí badvodáci vše řádně promyslete a dejte mi prostřednictvím hlasování na našich stránkách vědět, kam byste raději vyrazili.

Chcete znovu splouvat peřeje romantické řeky Berounky  https://www.berounka.cz/  anebo vyrazit na nové místo a zarelaxovat nedaleko Máchova jezera    https://www.holany.cz/. Hlasování bude ukončeno 15.května v 23.59 hod.

Dlaší významnou akcí je Pálení hříšníků 30.4.2014. Jak se stalo tradicí, tak v tento den si vyřídíme účty se všemi klubovými hříšníky. Na nástěnce najdete seznam hříšníků a kdo se dobrovolně hlásí, nechť toto oznámí vedoucímu skupiny a ten jej zapíše. Program začne mezi 17-18.00 hodinou. S sebou jídlo a pití, nehořlavý oblek a hledá se klubový muzikant, který nám zaspívá k radostnému koncilu.

Zde je ukázka listiny, kam budou hříšníci zaznamenáni:

Teď trochu pro obveselení zpátky do historie. Podařilo se nám zajistit zajímavé kousky z dob již dalekých a zde vám přinášíme jednu dochovanou zprávu. Zda na této odhalíte ještě stále hrající členy klubu:)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno