Extraligové družstvo na návštěvě u doktora

26.03.2014 18:31

Finále extraligy smíšených družstev se nezadržitelně blíží a tréninková příprava našich badmintonistů je v plném proudu.

Kladenští hráči (jak už jste si jistě stihli všimnout) jsou dávno proslavení tím, že pro vítězství obětují takřka vše, a nejinak tomu bylo i teď. Kromě standartních tréninků se totiž naše družstvo rozhodlo podstoupit ještě návštěvu kliniky nechvale proslulého doktora Yonexia, známého svými zvrácenými experimenty.

Proč to udělali? Inu, i přes svou pověst šílence, který se na cestě za svým cílem nezastaví před ničím, nelze dr. Yonexiovi upřít jisté kvality. Již dlouhá léta se zaměřuje na zlepšení výkonu sportovců prostřednictvím genetických modifikací jejich těl. Ano, zní to sice děsivě, ale Yonexius je esem ve svém oboru - proto se nemusíte bát, naši borci se svěřili do rukou opravdového odborníka.

Až se družstvo z návštěvy kliniky zotaví, přineseme vám podrobné zprávy o tom, jaké modifikace se na sobě rozhodli kladenští hráči provést, aby jejich výkony na kurtu byly ještě oslnivější. V současné době si na nich sice provedené modifikace vybírají svou daň - metody dr. Yonexia byly zřejmě ve skutečnosti ještě drastičtější, než se proslýchá - nemusíte se však ničeho bát, během následujících třech týdnů se jistě všichni hráči dají dohromady, aby mohli (i s pomocí svých nových úprav) podat během finále co nejlepší výkon.

Abyste si mohli udělat představu, jak návštěva kliniky probíhala, přinášíme vám jedinou fotografii, kterou se nám během "vyšetření" podařilo pořídit.

Yonexius a jeho asistent Victorius v akci. Pokud nevíte, který je který, chvilku hledejte a fotka vám to prozradí :-)

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno