Extraligová rekonvalescence - část třetí

06.04.2014 01:24

Uběhnul jen jeden den od chvíle, kdy se po Yonexiově zákroku postavil na vlastní nohy kladenský kapitán, a už tu máme další extraligovou posilu, která doplňuje sestavu. Aktuální stav družstva jsou tak prozatím tři již trénující a pět stále se zotavujících hráčů (a hráček), což se však během následujícího týdne jistě změní.

Onou posilou není nikdo jiný než Móňa, nedílná součást jak mixového, tak deblového kladenského dua. Avšak na rozdíl od Dana a Jardy, kteří se rozhodli podstoupit tělesné změny především v oblasti nohou, Monča se rozhodla jít zcela jinou cestou - abychom však následující řádky správně pochopili, je potřeba udělat krátkou odbočku.

Jak již bylo zmíněno dříve, na "úpravách" kladenských hráčů se kromě samotného doktora Yonexia podílel také jeho mladý asistent známý jako Victorius. Když zrovna nepomáhá Yonexiovi při jeho experimentech, věnuje se tento nadějný genetik svému koníčku, kterým je (jak už možná správně tušíte) klonování lidí.

A jak se to všechno semlelo? "Když jsme přijeli do staré, opuštěné badmintonové haly, kde se Yonexiova klinika nachází, ještě stále jsem nevěděla, jaké vylepšení zvolím," vypráví Monča (nebo lépe řečeno, jedna z nich). "Zatímco jsme v tísnivém tichu čekali, až si nás jednoho po druhém doktor předvolá, dala jsem se do řeči s jeho asistentem, a zanedlouho jsem v tom měla jasno. Na rozdíl od modifikací, které podstoupil zbytek týmu, vytvoření třech klonů mi přinese i jiné výhody, než jen převahu na kurtu. Už teď plánuji, jak budu zároveň trénovat, pracovat, studovat a ještě jezdit na dovolenou."

Nezbývá nám než doufat, že skulinka v pravidlech, která by měla Monče umožnit nastoupit na kurt hned čtyřikrát, bude opravdu fungovat. A pokud bude, naše klonová hráčka ještě zdaleka nemá vyhráno - protože porovnat se během mixu na kurtu s Danovýma nohama, to bude po čertech těžký úkol...

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno