Extraligová rekonvalescence - část pátá

09.04.2014 17:40

Opět vám přinášíme několik badmintonových novinek z extraligového zákulisí. Dnes si však připravte kapesník a něco ostrého na spláchnutí žalu - čeká nás totiž několik neveselých zpráv.

Už od návštěvy kliniky jsme tušili, že dříve nebo později budeme muset všechny fanoušky informovat o chmurném incidentu, který se tam jednomu z extraligových hráčů přihodil - stále jsme však doufali, že se situace obrátí k lepšímu. Přes všechny naše modlitby se to bohužel nestalo, proto čtěte smutný příběh badmintonového Herkula, Michala Severy...

Stejně jako ostatní hráči družstva, i Michal se před několika týdny rozhodl podstoupit léčbu pod dohledem doktora Yonexia. Zúčastnil se tedy výletu na jeho kliniku, kde měl absolvovat sérii několika zákroků, pomocí kterých měl dosáhnout zlepšení své hry.

A jakou modifikaci náš borec původně zvolil? "Chtěl jsem nějakým způsobem zlepšit své pokrytí kurtu - občas totiž mám pocit, že míčky dopadající těsně k lajnám jsou nad mé schopnosti. Nedávno jsem se pokoušel zrychlit svou hru pomocí jakéhosi kouzelného prášku, jehož účinky byly všelijaké, jen ne povzbuzující. Rozhodl jsem se tedy, že si nechám alespoň o metr prodloužit ruce, což by mělo můj problém vyřešit."

Zde se však dostáváme ke zmíněnému incidentu. Těsně předtím, než měl jít Michal "na sál", doktor Yonexius se pohádal se svým asistentem. Přesný důvod hádky sice neznáme, je ale vcelku jasné, že se týkala následného zákroku a zřejmě i toho, kdo z dvojice ho bude provádět. Nakonec to dopadlo tak, že náš badmintonista prošel hned dvěma operacemi - nejprve u samotného doktora a posléze u jeho asistenta.

Sami už tušíte, že z toho nemohlo vzejít nic dobrého. Victorius zřejmě do zákroku částečně zapojil i svého klonovacího koníčka a z jednoho Michala udělal (podobně jako v případě Monči) Michaly dva.

Jak kombinace dvou zákroků dopadla, to můžete posoudit sami. Michal sice už pilně trénuje držení rakety nohama, jestli ale do víkendového finále toto umění ovládne na extraligové úrovni, to je ve hvězdách...

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno