CESTA Z JUNGLE LEGUE ANEB JAK JSME POSTOUPILI

22.03.2017 10:09

Sobota 18.3.2017 pro naše družstvo dospělých (v mnoha případech ještě řada teenage) byla posledním hracím kolem v letošní sezóně. Tým se dobře připravil a řada hráčů se tak nemohla dočkat, že do haly přímo sprintovala. Možná byl důvod ten, že poslední dělá celému týmu čaj, těžko říct:).

 

 Bez správné garderoby nelze nikdy na kurt nastoupit, ale řada hráčů to pojala po svém. 

.

Naladit ten správný týmový duch dá někdy opravdu práci, když část týmu je od rána tak rozpovídaná, že se nemohou odtrhnout od svého jediného dorozumívacího. zařízení.

  .

 Strava je nedílnou součástí přípravy, a protože energie není nikdy dost, tak jsme se vrhli s chutí nejen na soupeře, ale i dobroty co byly připravené za vítězství. 

Pokřik ano, bez toho to nejde, zde je zachycen silný moment našeho pokřiku. 

Po vítězství týmu, a především po 6h čekání na zápas, který vyhrajete, aby parťačka neměla vtipné průpovídky, tak ten oslavný tanec je potřeba ne:).

Po skončení družstev je nutné se vždy sejít, probrat co bylo dobré co ne a také společně hodit nějakou tou koulí.

Se spoluhráčkami proberete své spoluhráče a jejich snahu zapůsobit. 

A na závěr si užijete oslavu s věrnými fanoušky, kteří jistě dorazí hráče povzbudit i na bowling, kde na všechny čeká společná dobrota.

Zvládli jsme to, cíl splněn a postupujeme výš. Nebude to jednoduché, ale potěšující je, že dlouhodobá myšlenka práce s mladými hráči přináší ovoce a oni se postupně nejenom zapojují do týmu, ale přinášejí i body. Poděkování patří jim, trenérům, partnerům, rodičům, manželkám a také sponzorům. Tak zase v říjnu se budeme těšit.

Zápisy o utkáních jsou zde: 

zapis_o_utkani Kladno_Astra D_18.32017.xls (36352)
zapis_o_utkani Kladno_Spoje 18.3.2017.xls (36352)
 

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno